Loading...

Val Cenis

Tovább a szállások, árak, időpontok megtekintéséhez

 

Síközpont

   

A francia-olasz határon járunk, így ide egy órával kevesebbet kell utazni, mint más helyszíneinkre. A legendás Frejus alagútból kiérve jobbra kanyarodunk egy hosszanti völgybe, ahonnan már csak pár percet kell gurulni 3600-as csúcsok között, és megérkezünk helyszínünkre. Termignon és Lanslebourg-Lanslevillard összeköttetésével született meg ez a pályarendszer. Savoya nagyobb síterepeihez képest sokkal nyugodtabb, főleg franciák és olaszok látogatják, így sosem kell sorokra számítani a lifteknél. A Lac du Mont Cenis-re való kilátást semmiképp ne hagyjátok ki!

Garantált buszos indulás Január 25 - Február 03-as időpontban.

Pályarendszer

Két hegyvonulatra tagolódik ez a síterep. A Termignon fölötti kisebb régióra, illetve a Val Cenis oldalra, ahol komplexebb, minden igényt kielégítő pályarendszer fogad. Síbérletünk természetesen mindkét részre érvényes. 2800 méterről egészen a völgyig csúszhatunk, így akár 1300 m szintkülönbség is teljesíthető egyhuzamban. A hosszú csúszás elején magashegyi környezetből indulunk, kopár, hőfödte csúcsok között, majd következik a hangulatos erdős rész, hogy aztán Lanslebourg egyik kávézójában vagy kocsmájában kössünk ki... Az erdőhatár fölött bőségesen találni pályán kívüli lejtőket is.


Pályák: 10km fekete42km piros73km kék  (125km)

Sífelvonók: 2 kabin, 13 ülő, 13 húzólift

Magasság: 1300 - 3600m

             Sítérkép
 

Jelentkezem a túrára!

Szállás 1 - Balcons Village****

Kiemelkedő minősége, mégis korrekt módon alacsony ára miatt választottuk nektek ezt a szállást. A falu közepén található, közvetlenül a pályák tövében. Tágas, otthonosan berendezett szállás, ingyen wifi van az apartmanokban. A szálláshely vendégei ingyenesen használhatják a faluban található szabadidőközpont medencéjét és a jégpályát. A recepció mellett társalgóban üldögélhetünk. Ha fontos a jó szállás, ezt a helyet érdemes választani!Van lehetőség a szállás éttermében ellátást kérni, előre foglalva. Vacsora: 161€/fő/hét, félpanzió: 224€/fő/hét

4 fős apartman:
35m2, nappaliban kinyitható kanapé, hálószoba dupla- vagy két szimplaággyal. Felszerelt konyhasarok, fürdőszoba káddal, külön WC.

6 fős apartman:
50m2, nappaliban kinyitható kanapé, hálószoba duplaággyal, másik hálószoba két szimpla ággyal. Felszerelt konyhasarok, fürdőszoba káddal, másik fürdőszoba zuhannyal, 1 külön WC.

8 fős apartman:
68m2, nappaliban kinyitható kanapé, két hálószoba duplaággyal, leválasztott hálókabin emeletes ággyal. Felszerelt konyhasarok, fürdőszoba káddal, másik fürdőszoba zuhannyal, külön WC.

 

 

 
Indulás Érkezés Utazási csomag Ár

2019-01-26

2019-02-02

8 fős apartman + síbérlet 
6 fős apartman + síbérlet 
4 fős apartman + síbérlet 

225 Eur / fő
235 Eur / fő
240 Eur / fő

Szállás 2 - Balcons Le Haut***

Ugyanaz a cég üzemelteti, mint az előző szállásunkat, tehát a magas színvonal itt is garantált. Val Cenis Le Haut negyedében található, a pályáktól 300 m-re. Külső és belső kialakítása is a helyi építészeti stíluson alapul, a fa dominál, így tudják igazán otthonossá tenni apartmanjainkat. Szauna és edzőterem található az épületben, és a faluban lévő medencét és jégpályát szintén ingyen használhatjuk. Az ingyenes wifi itt is alapfelszereltségnek számít.

6 fős apartman:

36 m2, nappaliban kinyitható kanapé, hálószoba két szimpla ággyal, elzárt hálókabin hét szimpla vagy emeletes ággyal. Felszerelt konyhasarok, fürdőszoba káddal, külön WC.

 
 
Indulás Érkezés Utazási csomag Ár

2019-01-26

2019-02-02

6 fős apartman + síbérlet 

210 Eur / fő

Egyéb információk - Utazás busszal

 

A turnusok minden esetben 7 éjszaka szállást tartalmaznak: szombattól - szombatig és 6 nap síbérletet: vasárnaptól - péntekig. 

A buszos túráink menetrendje minden esetben pénteki indulással és vasárnapi visszaérkezéssel értendő.

Az árak fejenként értendők és tartalmazzák:

-szállást 7 éjszakára

-6 napos síbérletet

Az árak nem tartalmazzák:

-15 EUR/fő üdülési, szervezési díjat (második részlettel együtt fizetendő )

-baleset és poggyászbiztosítást

-az utazást.

Buszos Utazásaink Árai/fő:

Budapest -65 EUR
Debrecen-95 EUR
Nagyvárad-105 EUR
Kolozsvár-110 EUR
Temesvár-115 EUR
Marosvásárhely-120 EUR
Székelyudvarhely-125 EUR
Csíkszereda-135 EUR
Sepsiszentgyörgy-145 EUR

Letölthető anyagok: 

Sí és snowboard oktatás

Utazási szerződés 

Utastájékoztató 

Szeretnék értesülni az aktuális sítúra ajánlatokról, akciókról.

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Siutak.ro saját marketing tevékenységéhez felhasználja a hatályos jogszabályok szerint.
Tudomásul veszem, hogy az info@siutak.ro elektronikus címen keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.
© 2019 siutak.ro