Rólunk

A Csapat

Színes egyéniségekből álló lelkes csapatunkat egy közös szenvedély kovácsolta össze: a hegyek, a téli sportok és a szabadság szeretete! Síelünk nappal és éjjel, pályán és a pályán kívül, télen, sőt még nyáron is!

Csongi

Csongi

Alapító / Síoktatás / Freeride
Ádám

Ádám

Értékesítés / Sí-Snowboard oktatás / Túraszervezés
Anna

Anna

Adminisztráció / Freeride / Túraszervezés
Bence

Bence

Síoktatás
Eszti

Eszti

Online Marketing / Snowboard
Gábor

Gábor

Webmester / Freestyle Snowboard
Tomi

Tomi

Túraszervezés / Síoktatás
Ádám

Ádám

Snowboard Oktatás
Timi

Timi

Síoktatás
Maldi

Maldi

Túraszervezés / Sí-Snowboard oktatás

Miért Franciaország?

Franciaországban mindent megtaláltunk, ami ehhez kell: Európa legmagasabb hegyeit, a világ legnagyobb és méltán leghíresebb pályáit, gleccsereket, több méter porhóval fedett szűz lejtőket, káprázatos hegycsúcsokat és kis, hangulatos hegyi falvakat.

Csapatunk 12 év alatt összesen 28 francia síterepet járt be annak érdekében, hogy a gondosan kiválasztott síterepek legjobb szállásait kínálja nektek a lehető legjobb ár-érték arányban.

Misszió - Több, mint egy szálláscsomag

Küldetésünk, hogy minél több embert elvigyünk a hegyhez! És nemcsak elviszünk, de fel is tárjuk a hegyek világát: igény szerint sí- és snowboard-oktatást is vállalunk, elkalauzolunk a legjobb pályákra, a tapasztaltabbakat pedig a pályán kívüli hórengetegbe is. Megmutatjuk kedvenc szórakozóhelyeinket és saját programjainkkal adjuk meg a buli kezdőakkordját, hogy ti is átéljétek azt, amiért mi élünk!

Mivel évek óta az Alpokban töltjük az egész téli szezont, ismerjük a síterepek minden titkát, és alig várjuk, hogy ezt megoszthassuk veletek!