Loading...

Chamrousse

Tovább a szállások, árak, időpontok megtekintéséhez

 

Síközpont

   

Chamrousse a Francia Alpok legfontosabb városához, Grenoble-hoz közel található, közepes méretű síterep. A falu 1650-1750m között fekszik, ami ezen a környéken még éppen az erdőhatár alatt van. Hosszúkásan terül el a hegyoldalban, egy kisebb platón, ami fentről nézve olyan, mintha Grenoble fölött, egy hatalmas szakadék szélén laknánk. Lélegzetelállító… Gondolom mondanom sem kell, hogy az utazás utolsó fél órája egy végtelennek tűnő szerpentinen fog eltelni :) Chamrousse az 1968-as, Grenoble-i olimpia idejére vált meghatározó síközponttá. 3 városrészből áll (1650-1700-1750), gyalog vagy az ingyenes busszal közlekedhetünk közöttük. Sífutóknak is optimális helyszín, a szállás közelében temérdek sífutó és hótalpas útvonal található, minden nehézségben. Szállásaink az 1700m-es városrészben találhatók, egy gyönyörű fenyőerdő kellős közepén. Ezek az épületek adták anno az olimpiai falut, de szerencsére azóta több felújításon és modernizáláson estek át, legutóbb 2005-ben.

Ajánljuk: A fiatal bulizni vágyó utasainknak.l.

Garantált buszos indulás: Minimum 40 fő esetén bármelyik időpontban!

Pályarendszer

A maga 90 km-ével francia viszonylatban közepes méretűnek számító Chamrousse idén először szerepel kínálatunkban, de valószínűleg nem utoljára. Olyan kellemes, nyugodt atmoszféra uralkodik a fák közti pályákon, amit sosem felednek akik a gigantikus kopasz francia hegyekhez szoktak. Az olimpiai pályák tökéletes lejtésűek (piros női és fekete férfi), és megunhatatlanok. A szálláshoz közel van egy tanuló pálya, ahol a kezdőket oktatjuk majd, de a sok gyors ülős felvonóval (sőt egy új kabinos is van) hamar eljuthatunk a síterep bármelyik szegletébe. 2016 óta már a legkeményebb fekete pálya aljából is ülős lifttel jöhetünk fel az addigi húzós helyett (az egy elég húzós lift volt régen…höhö). Csupa nyugati-északnyugati hegyoldal, meglepően sok pályán kívüli lehetőséggel. A kopasz csúcstól kezdve a legjobb, úgynevezett kiserdős részekig mindenfelé kalandozhatunk. Jó minőségű snow park várja a trükközni vágyókat, ahol zene is van. Kellemes, kompakt síterep tehát, ahol minden megtalálható kezdőknek és profiknak, családoknak és fiataloknak egyaránt.


Pályák: 6 fekete, 13 piros, 14 kék, 8 zöld (90km)

Sífelvonók: 1 kabin, 7 ülő, 7 húzólift

Magasság: 1400 - 2250m

             Sítérkép

Jelentkezem a túrára!

Szállás 1 - Villages du Bachat

 

Az 1968-as téli olimpia előtt pár évvel építették ezt a városrészt elsősorban az ide érkező sportolóknak, a játékok alatt pedig ez szolgált az olimpiai faluként. Több kisebb épületegyüttesből áll, szétszórva egy gyönyörű fenyőerdőben. A legközelebbi épületek közvetlenül a felvonó mellett, a távolabbiak pár perc sétára találhatók tőle. Délután biztosított a hazacsúszás a távolabbi épületekhez is. 2005-ben teljes renováción esett át, azóta több szolgáltatással várja a vendégeket: kinti fűtött medence, jacuzzi, szauna és fitness terem vár benneteket csúszás után. Minden épületben zárható sítároló található. Wifi a szállás éttermében van.

Videó a szállásról: ITT

4 fős apartman:

26-30m2. Hálószoba 2 külön ággyal vagy duplaággyal, nappaliban kihúzható kanapé vagy hálósarok emeletes ággyal. Felszerelt konyhasarok a nappaliban, mikróval és mosogatógéppel. Fürdőszoba és WC külön, erkély vagy terasz.

Két légterű 6 fős apartman:

32-42m2. Tolóajtóval elválasztott hálószoba 2 külön ággyal vagy duplaággyal, nappaliban kihúzható kanapé, hálósarok emeletes ággyal. Felszerelt konyhasarok a nappaliban, mikróval és mosogatógéppel. Fürdőszoba és WC külön, erkély vagy terasz.

Három légterű 6 fős apartman:

35-38m2. Két hálószoba tolóajtóval leválasztva 2 külön ággyal vagy duplaággyal, nappaliban kihúzható kanapé. Felszerelt konyhasarok a nappaliban, mikróval és mosogatógéppel. Fürdőszoba és WC külön, erkély vagy terasz.

8 fős apartman:

50-53m2. Két hálószoba tolóajtóval leválasztva 2 külön ággyal vagy duplaággyal, nappaliban kihúzható kanapé, bejáratnál hálósarok emeletes ággyal. Felszerelt konyhasarok a nappaliban, mikróval és mosogatógéppel. Egy fürdőszoba és WC külön, második fürdőszobában zuhany és WC. Erkély vagy terasz.

10 fős apartman:

67m2. Két hálószoba tolóajtóval leválasztva 2 külön ággyal vagy duplaággyal, nappaliban kihúzható kanapé, bejáratnál két hálósarok emeletes ágyakkal. Felszerelt konyhasarok a nappaliban, mikróval és mosogatógéppel. Egy fürdőszoba és WC külön, második fürdőszobában zuhany és WC. Erkély vagy terasz.

 
 
Indulás Érkezés Utazási csomag Ár

2019-01-26

2019-02-02

  4 fős apartman + síbérlet      

6 fős apartman + síbérlet (2 légterű)   

6 fős apartman + síbérlet (3 légterű)

8 fős apartman + síbérlet

10 fős apartman + síbérlet 

215 EUR / fő

195 EUR / fő

205 EUR / fő

205 EUR / fő

205 EUR / fő

Szállás 2 - Ecrin des Neiges

 

Közvetlenül a pályák mellett található ez a három magasabb épületből álló komplexum. Minden apartmanhoz déli fekvésű erkély tartozik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környék fenyőerdejére és a környező völgyekre. ***-os szállás, korrektül karbantartva és jól felszerelve. Az egyik épületben fűtött benti medence és szauna ingyenesen használható. Sítároló minden apartmanhoz tartozik, ingyenes wifi van a recepción.

Videó a szállásról: ITT

5 fős apartman:

Kb. 30m². Hálószoba két szimpla ággyal, hálósarok egy szimpla ággyal, nappaliban kihúzható kanapé. Felszerelt konyhasarok mikróval és mosogatógéppel. Fürdőszoba zuhannyal és WC-vel. Erkély vagy terasz.

6 fős apartman:

Kb. 35m². Hálószoba két szimpla ággyal, hálósarok emeletes ággyal, nappaliban kihúzható kanapé. Felszerelt konyhasarok mikróval és mosogatógéppel. Fürdőszoba és WC. Erkély vagy terasz.

8 fős apartman:

Kb. 50m². Hálószoba két szimpla ággyal, két hálószoba emeletes ágyakkal, nappaliban kihúzható kanapé. Felszerelt konyhasarok mikróval és mosogatógéppel. Fürdőszoba zuhannyal és külön WC. Erkély vagy terasz.

12 fős apartman:

Kb. 70m². Az alsó szinten nappali kihúzható kanapéval. Felszerelt konyhasarok mikróval és mosogatógéppel, erkély vagy terasz. Az első emeleten hálószoba két szimpla ággyal, 3 hálószoba emeletes ágyakkal. Fürdőszoba zuhannyal és külön WC. A második emeleten hálószoba két szimpla ággyal, fürdőszoba és külön WC.

 
 
Indulás Érkezés Utazási csomag Ár

2019-01-26

2019-02-02

 5,6,8,12 fős apartman + síbérlet 

210 EUR / fő

Egyéb információk - Utazás busszal

 

A turnusok minden esetben 7 éjszaka szállást tartalmaznak: szombattól - szombatig és 6 nap síbérletet: vasárnaptól - péntekig. 

A buszos túráink menetrendje minden esetben pénteki indulással és vasárnapi visszaérkezéssel értendő.

Az árak fejenként értendők és tartalmazzák:

-szállást 7 éjszakára

-6 napos síbérletet

Az árak nem tartalmazzák:

-15 EUR/fő üdülési, szervezési díjat (második részlettel együtt fizetendő )

-baleset és poggyászbiztosítást

-az utazást.

Buszos Utazásaink Árai/fő:

Budapest -65 EUR
Debrecen-95 EUR
Nagyvárad-105 EUR
Kolozsvár-110 EUR
Temesvár-115 EUR
Marosvásárhely-120 EUR
Székelyudvarhely-125 EUR
Csíkszereda-135 EUR
Sepsiszentgyörgy-145 EUR


Letölthető anyagok: 

Sí és snowboard oktatás

Utazási szerződés 

Utastájékoztató 

Szeretnék értesülni az aktuális sítúra ajánlatokról, akciókról.

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Siutak.ro saját marketing tevékenységéhez felhasználja a hatályos jogszabályok szerint.
Tudomásul veszem, hogy az info@siutak.ro elektronikus címen keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.
© 2019 siutak.ro